Naturresidence Dahoam

Two things immediately catch your eye when you arrive at the Naturresidence Dahoam: the remarkable view into the Merano valley and the modern architecture of the house. The house sits in a beautiful hillside position above the village of Schenna and faces South West. This not only drenches the generously-proportioned balconies in sunlight, it’s also an vital element of the energy and ecology concept pursued by the developer and architect during its construction. As well as the active and passive use of solar energy and the use of regional timbers, rainwater is also collected and used here.
For holiday guests, there are four different apartments to choose from, all accommodating up to 6 people. All the apartments have modern equipment and fittings, and large windows that give an unimpeded view of the surrounding peaks, and offer access to the garden with its near-natural swimming pool. And if, during your holiday, you should become curious to know more about the architecture or design of Naturresidence Dahoam – no problem, the host family are on hand, right under the same roof, to answer your questions.

Comments 0

There are no comments yet for this property. Be the first to share your experience...

Write a comment.

* These fields are required for a publication.
Name and comment field will get published.
The email address won't get published.

Currently found: 1 property

Number of guests

Accommodation

Criteria

Countries

Architecture

Sustainability

Would you like to recommend a holiday home or hotel for our website?

Please enter the website of the property:

Something you'd like to tell us? Send us your comments with this form.



 

Subscribe to our newsletter

Please enter your email address: