NewHaus

The NewHaus holiday homes are situated on the edge of a pine forest just behind the dunes of the Baltic Sea resort of Dierhagen-Neuhaus. With their dark wooden façades, these long buildings, built offset from one another, blend in harmoniously with their surroundings. The living rooms in each house feature large window fronts and terraces on either side, which allow you to see through the houses and let the architecture merge visually with the natural environment. The 120 square meter sized houses each have identical floor plans but differ in their number of bedrooms. House Pine has four bedrooms while house Sand has only three, featuring a study instead. The centrepiece of each house is the living room with a fireplace, open kitchen and a large dining table. The color scheme for the interiors was selected by the Berlin artist Friederike Tebbe and the art works are part of the owner’s own collection.

Photos by: Daniel Faro

What to do

Sauna, beach and a variety of sports.

Why we like this house

We like the urban style, which is both stylish and casual. The color scheme which reflects the sea and the landscape. And the location so close to the sea.

Comments 0

There are no comments yet for this property. Be the first to share your experience...

Write a comment.

* These fields are required for a publication.
Name and comment field will get published.
The email address won't get published.

Currently found: 1 property

Number of guests

Accommodation

Criteria

Countries

Architecture

Sustainability

Would you like to recommend a holiday home or hotel for our website?

Please enter the website of the property:

Something you'd like to tell us? Send us your comments with this form.



 

Subscribe to our newsletter

Please enter your email address: